Nerelerde Kullanılır?

SOĞAN TOZU
Et,tavuk,köfte harçlarında, omlette, Çorbalarda, Salatalarda, Tuzlu krakerler,cips içerisinde, Ekmek,mantı,pizza gibi birçok hamur işinde, Lif ve vitamin miktarını artırmak ve eğlenceli yemekler yapmak için makarna ve kreplerde renk verici olarak, Soslar içerisinde, Ve soğan tadını hissetmek istediğiniz her türlü yemek ve atıştırmalıklar içerisinde hem evlerinizde hem de profesyonel mutfaklarda kullanıma uygundur.

HAVUÇ TOZU
Çorbalarda e pilavlarda, Et tavuk, balık, çiğköfte ve köfte harçlarında, Büsküvi,kek, krep gibi ürünlerin içerisinde lif ve doğal renk verici olarak, Makarna, mantı ve erişte gibi ürünlerde hem besin değerini artırmak hem de yemeklerinizin görselliğini artırmak için kullanabilirsiniz.

PANCAR TOZU
Çorbalarda, soslarda, Makarna ve eriştede doğal renk verici ve besin değerini artırmak için, Süt, kefir, soğuk ve sıcak içeceklerinizi daha eğlenceli bir hale getirip renk katmak için, Pankek, kek, krep gibi hamur işlerinde, Yulafla yaptığınız tariflerde güvenle kullanabilirsiniz.

SARIMSAK TOZU
Soslarda, Et, köfte harçlarında, omlette, Salatalarda, Makarna, erişte, tuzlu kek ve krakerlerde, Sarımsak tadı istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.

MANTAR TOZU
Çorbalarda, böreklerde hamur işlerinde, omletlerde, soslarda, makarnalarda, pizzada bir çok yemekte kullanabiliriniz.

ISPANAK TOZU
Fiber yapısıyla ıspanağı yemeklerinize lif kaynağı olarak katabileceğiniz gibi tatlı, makarna ve çorbalarınızda doğal renk verici olarak da kullanabilirsiniz. Doygun yeşil rengi ile keklerinize, kahvaltılık pankeklerinize görsellik katacaktır.

PATATES TOZU
Kek, pasta, börek, makarna, bisküvi, kraker, poğaça, milföy hamuru, mantı, gofret tabaka, dondurma külahı vb gibi unlu mamullerin tamamında kullanabilirsiniz. Ayrıca içerisindeki nişastanın su tutma özelliği sayesinde çorba ve soslarınızda kıvam artırıcı olarak da değerlendirebilirsiniz.

Test

Form Gönderimi

Tamam

Kategoriler Giriş Yap Kayıt Ol Favorilerim Sepetim 0