Tarifler

SOĞAN VE SARIMSAK TOZU MANTI
Mantı iç harcınızı hazırlarken 1 orta soğan yerine 1 tatlı kaşığı Kurusan Soğan Tozu kullanabilirsiniz. Sarımsaklı yoğurt yaparken 1 çay kaşığı Kurusan Sarımsak Tozunu 3 diş sarımsak yerine kullanabilirsiniz. Hem pratik hem doğal hem de sarımsak ve soğan tanelerini sevmeyenler için pürüzsüz bir doku oluşturur.

KÖFTE
Köfte ve tüm beyaz et kırmızı et yemeklerinizde 1 orta boy soğan yerine 1 tatlı kaşığı Kurusan Soğan tozu ve 3 diş sarımsak yerine 1 çay kaşığı Kurusan Sarımsak tozu kullanabilirsiniz.

ÇİĞ KÖFTE
3 diş sarımsak yerine 1 çay kaşığı Kurusan Sarımsak tozu kullanabilirsiniz. İsteğe bağlı oranı artırıp azaltabilirsiniz.


HAVUÇ VE PANCAR TOZU HAVUÇLU KEK
3 adet rendelenmiş havuç yerine 2 tatlı kaşığı Kurusan Havuç Tozu kullanabilirsiniz. İsteğe bağlı rengi koyulaştırmak için miktarı artırabilirsiniz.

RENKLİ PANKEK
Hazırlamış olduğunuz sade pankek hamurunu 2 ye bölün.
Birine 1 tatlı kaşığı Kurusan Havuç Tozu, diğerine 1 tatlı kaşığı Kurusan Pancar Tozu ekleyip karıştırın. Pişirdikten sonra renkli pankekleriniz hazır.


PANCARLI MİLKSHAKE
Sizin için yaz aylarında çocuklarınızla birlikte yapabileceğiniz eğlenceli bir tarif hazırladık. Pancarın doğal şekerli yapısı ve pembe rengiyle sofralarınıza lezzet ve renk katacak.  4 küp buz, 350 ml süt, 1 küçük muz, 1 top vanilyalı dondurma. 1 çay kaşığı Kurusan Pancar tozu, Tüm malzemeleri blenderdan geçirin ve içeceğiniz afiyetle tüketilmeye hazır.

Test

Form Gönderimi

Tamam

Kategoriler Giriş Yap Kayıt Ol Favorilerim Sepetim 0